Вікна в дитячу

Ми часто готові йти на компроміси, коли мова йде про нас самих, але, коли щось стосується дітей, настає час для абсолютної безкомпромісності, повній безпеці і бездоганно дизайну. Всім цим епітетам відповідають вікна для дитячої, створені на виробництві Goodwin.

Для будинків і квартир, в яких проживають сім’ї з дітьми, ми рекомендуємо виключно енергоефективності конструкції з профільних систем VEKA, з двокамерним склопакетом (бажано використовувати триплекс для більшої безпеки і гарантії, що дитина не поранитися, розбивши вікно), а також сучасні фурнітурні системи від відомих німецьких брендів Siegenia і Roto для довгої служби та забезпечення високого рівня дитячої безпеки.

 

Вікна та дитяча безпека

Для забезпечення максимальної дитячої безпеки на етапі проектування замовлення конструкції, ми рекомендуємо вікна для дитячої з фурнітурою Roto Tilt-First. Ця фурнітура забезпечує відкривання вікна лише після повного повороту ручки вгору на 180 градусів, що дуже складно зробити маленькій дитині. Крім цього, фурнітура Roto Tilt-First укомплектовується ручкою з замком, закривши який неможливо провернути ручку і відкрити віконну стулку.

 

 

 

 

 

 

 

Також доступним і популярним засобом для дитячої безпеки є дитячий замок (блокіратор). Як правило, цей пристрій, встановлюється на нижню частину стулки. Він не заважає провітрюванню, та не дає відкрити вікно, тим самим перешкоджаючи нещасні випадки, пов’язані з випаданням дітей. Одночасно і гідністю, і недоліком дитячого замку є те, що він встановлюється на конструкцію вже після її установки, порушуючи її естетичну цілісність і дизайн, але дозволяє подбати про дитячу безпеку навіть після покупки вікон.

 

 

 

 

 

 

 

 

Дизайн вікон в дитячій кімнаті

Обговорюючи ПВХ вікна в дитячій кімнаті, не можна забувати про дизайн, адже красива конструкція з надійним, стійким покриттям дозволить створити потрібну атмосферу затишку і комфорту. Для того, щоб ви могли втілити в життя проект ідеальної дитячої для свого малюка, компанія Goodwin підготувала сотні варіантів покриття високоякісної ламінуванням і віконних ручок (моделі з ключами є в різних кольорах і дизайнах), які витримають будь-які випробування і довгі роки не втратять своєї привабливості . Вікна з безпечним і стійким покриттям прослужать багато десятиліть і не втратять своїх фізичних переваг, а також естетичної привабливості.

Тому, вибираючи конструкції Goodwin, ви не просто купуєте ПВХ вікна, які залишать приємні спогади, а купуєте якісні вироби, здатні зробити життя вашого малюка набагато комфортніше і безпечніше.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Деталі можна дізнатися подзвонивши по телефону:

057-764-11-30

066-764-11-30